top of page
Zoeken
  • Winny de Ruiter

Vandaag zijn de pups drie weken!

Met 14 dagen gingen de oogjes beetje bij beetje open en mochten ze hun leefomgeving ook bekijken i.p.v. alleen ruiken en proeven. De ogen gaan ook in deze periode open.

Het mooie is dat de pups ook gelijk op onderzoek gaan bij elkaar, snuffelen, duwen, happen in oortjes( gelukkig hebben ze nog geen tanden, ze drinken alleen nog moedermelk) enz.

We zitten er regelmatig bij om de ontwikkelingen nauwgezet te volgen en zorg te dragen dat moeder Jolynn goed eet en niets te kort komt!

Ze blijft een zeer toegewijde moeder en dat is erg fijn, alle complimenten voor Jolynn!


Met 2 weken hebben ze hun eerste wormenkuur gekregen, dit krijgen ze weer met 4 en 6 weken. we zijn nu de kennismakingsgesprekken aan het houden met de toekomstige baasjes en we zijn erg blij dat we al 5 baasjes hebben gevonden! stuk voor stuk, of het nu stellen of jonge gezinnen zijn, hebben deze mensen een absolute liefde voor de Welsh Springer Spaniël en hebben er ook al 1 gehad.

Dit vinden wij erg belangrijk, omdat ze dan bekend zijn met het karakter en de energie van een Welsh. Zo kennen ze de behoeftes van dit prachtige ras en kan er een (honden)levenslange samenwerkingsband ontstaan waarbij baasje en hond met elkaar kunnen lezen en schrijven, helemaal op elkaar ingespeeld zijn en dat is iets geweldigs om te beleven!

Volgend weekend komen ze voor de eerste kennismaking en dat is altijd erg leuk, al die vertederde blikken en ooh en aahs die je dan hoort.

Vervolgens willen de mensen dan ook echt niet meer weg! ; )


Gelukkig duurt het dan ook niet meer lang, want 3 a 4 weken erna mogen ze dan hun lieveling komen ophalen.



97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page