top of page
Zoeken
  • Winny de Ruiter

Nieuwjaarswandeling Én nieuwjaarsduik met de Welsh ladies!

Vandaag op nieuwjaarsdag was het droog en zonnig weer, een uitgelezen dag om een flinke wandeling te gaan maken door de Meeuwenduinen bij Haamstede.

Er zijn 2 leden van ons gezin die we een enorm plezier doen om hen mee te nemen, dus dat deden we dan maar..

Pups goed verzorgd, oppas geregeld, waterflessen mee en daar gingen we dan..

Een fantastisch mooie tocht, eerst door zanderig duingebied, met schitterende vergezichten en een juweel van de vuurtoren in het vizier, daarna langs de rand van een naaldbos en tenslotte langs de Noordzee waar de meiden hun nieuwjaarsduik namen..

Wat zo fijn is: Jenna en Jolynn rennen steeds enthousiast mee, duiken wel eens onder een bosje, maar kijken altijd naar ons bij een tweesplitsing, zo van: welke afslag moeten we nemen?

Erg handig! Bij een uitgestrekt veld rennen ze ook wel eens hard achter een haas oid aan, maar al snel zoeken ze ons al zelf weer op.

In deze tijd van het jaar mogen ze ook op veel plaatsen los lopen, waardoor ze goed hun energie kwijt kunnen.

Omdat er veel mensen aan het wandelen waren, was het interessant om te zien hoe ze de mensen begroeten.En de reactie hierop van de wandelaars.. Hevig kwispelend rennen ze dan op de mensen af en de een aait ze uitbundig over hun kop, de ander trekt snel zijn eigen hond mee en weer een ander vraagt: goh, wat een mooie honden zeg, wat is dat voor ras?

Het lijkt of ze dat begrijpen, want dan strijken ze als bedankje met hun kop langs de benen van die persoon!









74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page