top of page
Zoeken
  • Winny de Ruiter

Jenna trotse moeder van 6 kerngezonde pups!

Op donderdag 17 september 2020 heeft Jenna het leven geschonken aan haar tweede nest puppies! De bevalling verliep mooi en voorspoedig, met om de 20 minuten gemiddeld een pup die het levenslicht zag!

Jenna ontpopte zich wederom als een zeer zorgzame oermoeder. Ze likt ze goed schoon en geeft hen volop melk te drinken. De eerste week heb ik erbij geslapen en keek 3x per nacht of alles goed ging en Jenna niet op een pupje lag. Zij kijkt echter eerst goed voorat ze gaat zitten en zodoende is er gelukkig geen gevaar meer.

Na een week hebben alle pups het dubbele geboortegewicht bereikt en vanaf de 10e dag gingen de oogjes en oortjes open..Het duurde ruim 3 dagen voordat de oortjes volledig open gingen! Nu zijn de pups 2 weken jong en tikken ze de 900 gram al aan! Ik ben blij en dankbaar dat alles goed gaat met moeder en pups. Halfzusje Jolynn vindt het maar wát interessant en loopt om de haverklap ernaartoe om heel voorzichtig te snuffelen. Vanaf een week mocht ze er gecontroleerd bij kijken en dat deed ze erg voorzichtig en behoedzaam. Mama Jenna hield haar dan ook, net als wij, nauwlettend in de gaten..: )








190 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page