top of page
Zoeken
  • Winny de Ruiter

8/3 2019 Eerste nestje Welsh Springer Spaniëls van Kennel Jenna's Fairy Tails'!

Beste meneer, mevrouw,


Mijn naam is Winny de Ruiter-van As en ik ben recent gestart met het fokken van Welsh Springers volgens de richtlijnen van de Welsh Springer Spaniël Club (WSSC) en Raad van Beheer. Wij staan op de de website van de WSSC op de de pup infolijst en waarschijnlijk bent u via de WSSC op onze website terecht gekomen. Hartelijk welkom.


Onze hond Joy Boleyn v. Berkenstein (roepnaam Jenna) heeft als


vader:

Mult.Kamp. Time Chaser des Vauriennes W'15


en moeder:

Kamp. Tristan Boleyn van Berkenstein


Ze is geboren op 7 maart 2016.


Jenna is reserve kampioen bij CAC (en CACIB) geworden op de Dogshow te Eindhoven op 3 februari 2018.


Momenteel hebben we een nestje van Jenna en Guilty Pleasure des Vauriennes, roepnaam Finn. Finn is JWW 2018 geworden en presteert uitstekend op shows. Op 24 maart jl. heeft hij de titel Best of Breed behaald, waar wij ook erg trots op zijn!


Sinds 8 maart hebben we een nest van 1 teefje en 3 reuen. Het teefje houden we zelf en de reuen zijn te koop. Er is inmiddels 1 reutje verkocht. er zijn dus nog 2 reuen beschikbaar voor de Welsh Springer liefhebber!!! Bij serieuze interesse van uw kant kunt u een mail sturen naar: winnyderuiter.wdr@gmail.com . Binnenkort houden wij een kijkdag voor de toekomstige gelukkige puppy eigenaren!

op onderstaande foto zijn de pups 1 week oud, de neusjes zijn nog roze. Inmiddels zijn ze 2,5 week en staan ze in onze woonkamer om te socialiseren. We genieten werkelijk met volle teugen van hen!

 


 

646 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page